Hlavní navigace

Joj Plus by měla odstartovat na přelomu září a října

13. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 6. 2008

Nový tematický kanál slovenské komerční televizní dvojky Joj s názvem Joj Plus odstartuje pravděpodobně na přelomu září a října. Serveru Pravda.sk to dnes řekl generální ředitel televize Joj Richard Flimel. Zároveň dodal, že pokud by nespustili tematický kanál oni, udělala by to konkurence. Ta to však odmítla. „Televize Markíza momentálně neuvažuje o spuštění dalšího nového programu,“ konstatovala mluvčí slovenské jedničky Oľga Dúbravská. Přesná částka na start Joj Plus není známá, ředitel televize ji nechtěl prozradit. Vše by však mělo záviset na ceně koupených filmů a seriálů.

BRAND24

K TÉMATU: Slovenská televize Joj přijde na podzim s filmovým kanálem Joj Plus

Komerční televize by si měla podle odhadů na sebe vydělat již za dva roky. Filmy a seriály by měly ve vysílání tvořit 80 % pořadů. Kanál se chce od klasické TV Joj odlišit a přilákat ke svým obrazovkám diváky, které ji dlouhodobě nesledují. Vedení zatím nechce prozrazovat ani podrobnosti o jednotlivých titulech z důvodu konkurenčního boje, ale Pravda.sk spekuluje mj. o starších českých a československých filmech. Jednu pětinu programu pak má tvořit zábava.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).