Hlavní navigace

Jílková se vrací po zranění páteře do ČT k moderování pořadu Máte slovo

15. 2. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 2. 2011

Pouhé dva týdny stačily moderátorce Michaele Jílkové k zotavení z těžkého poranění páteře, které si způsobila na zimní dovolené. Tento čtvrtek 17. února se opět vrátí na obrazovku prvního programu České televize v roli moderátorky interaktivního diskusního pořadu Máte slovo. Po dobu její nepřítomnosti ČT 1 pořad stáhla a v jeho čase vysílala seriál Kriminálka Paříž.

K TÉMATU: Kotelnici Jílkovou dočasně nahradí na ČT 1 seriál Kriminálka Paříž

BRAND24

Byť budu mít berle a korzet, věřím, že diváci budou spokojeni. Dostala jsem stovky ohlasů, že divákům Máte slovo chybí, a proto je nechci zklamat. Všem děkuji za podporu, říká Jílková. Čtvrteční Máte slovo se bude věnovat akci „Děkujeme, odcházíme“ českých lékařů. Diskutovat přijde šéf Lékařského odborového klubu Martin Engel, odborář Miloš Voleman, poslanec Marek Šnajdr (ODS) a ředitel Fakultní nemocnice Brno Roman Kraus.

O tom, zda zhruba 3 800 lékařů stáhne své výpovědi a odbory ukončí akci „Děkujeme, odcházíme“, se rozhodne ve středu 16. února. Právě v tento den by se měly vláda a Lékařský odborový klub zabývat kompromisním návrhem, na kterém se odboráři v pondělí dohodli s ministrem zdravotnictví Leošem Hegerem (TOP 09).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).