Hlavní navigace

Jedna z cestovních agentur láká do autobusů české televize

28. 4. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
28. 4. 2008

Autobusový dopravce Student Agency oslovil Českou televizi, Novu a Primu s nabídkou dostat jejich pořady k divákům právě prostřednictvím tohoto prostředku. Kromě filmů by se tu mohly objevit i zprávy a seriály. S informací přišel server Aktuálně.cz a odvolává se přitom na šéfa agentury Radima Vančuru. Vysílat budeme buď formáty více televizí, či navážeme exkluzivní spolupráci s jedinou. Záleží, jak rychle zareagují a co vše nabídnou, upřesnil Jančura.

BRAND24

A jak se ke spolupráci staví jednotlivé televize? Rozhodně ji neodmítají. Např. mluvčí ČT Ladislav Šticha řekl, že počká jaké podmínky Student Agency nabídne. Generální ředitel Primy Marek Singer k tomu dodal, že nabídka by mohla být velmi zajímavá, je však zatím předčasné dělat jakékoliv závěry. Mohli bychom nabídnout vlastní zpravodajství, seriály, zábavu a life-stylové pořady, konstatoval Singer. Nova se zatím k nabídce nevyjádřila.

Jak dále uvádí Aktuálně.cz, veškeré pořady budou do autobusu posílány prostřednictvím bezdrátového připojení wi-fi. To však bude možné pouze na autobusových zastávkách, či v garážích, kde jsou přípojné body. Důvodem je skutečnost, že přenos velkého objemu dat není během cesty reálný, upřesnil šéf Student Agency.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).