Hlavní navigace

Jan Kraus končí v České televizi s pořadem Uvolněte se, prosím

26. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
26. 5. 2010

Česká televize už nebude vysílat po prázdninách nové díly talk show Uvolněte se, prosím s moderátorem Janem Krausem. Ten se totiž nedomluvil s veřejnoprávním médiem na prodloužení smlouvy. Dnes o tom informoval zpravodajský server iDNES.cz, kterému to potvrdil sám Kraus. Vyvrcholily tak dlouhotrvající spory mezi ním a především vedením České televize.

BRAND24

K TÉMATU: Jan Kraus: ČT by neměla vyrábět pořady, ale nakupovat je a vysílat

Jak řekl serveru DigiZone.cz mluvčí veřejnoprávní televize Ladislav Šticha, ČT se o Krausově konci dozvěděla ze stručného e-mailu, který obdržel ředitel výroby Václav Myslík. Obdrželi jsme od pana Krause velmi stručný e-mail, ve kterém uvedl, že už v pořadu nebude dále pokračovat. Jde o vyvrcholení jednání, která mezi námi a panem Krausem trvala přibližně měsíc, konstatoval pro DigiZone.cz Šticha. Jan Kraus bude dále pokračovat v televizní kariéře, ale už jako porotce soutěže Česko Slovensko má talent, kterou nabídnou televize Prima a JOJ od září.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).