Hlavní navigace

Internetová platforma Kuki TV bude dostupná i v chytrých televizorech

21. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Všechna koncová zařízení podporují Kuki na zkoušku, kde si každý může zdarma, po dobu jednoho měsíce, vyzkoušet, co všechno služba umí, jak se ovládá a jak šetří čas.

Nejen v set-top-boxech, mobilních telefonech a tabletech, ale brzo také v chytrých televizorech budou moci zájemci používat platformu Kuki TV, která umožňuje sledování lineárního i nelineárního vysílání a dalších doplňkových funkci (nejen) pro zákazníky vybraných operátorů. Jako první by se jí měli dočkat majitelé značky Samsung. Aplikace i set-top-box mají identické grafické rozhraní, stejně se ovládají, a pro zákazníka je tak jejich obsluha velmi jednoduchá a intuitivní. Programová nabídka Kuki je velmi jednoduchá. Zákazník si zvolí buď 30, případně 60 televizních kanálů, přičemž polovinu z nich si sám vybírá dle svých osobních preferencí.

BRAND24

K TÉMATU: Další mobilní televize v Česku: IPTV operátor Netbox spouští streamovací službu Kuki

Všechna koncová zařízení také podporují Kuki na zkoušku, kde si každý může zdarma, po dobu jednoho měsíce, vyzkoušet, co všechno Kuki umí, jak se ovládá a jak šetří čas při sledování oblíbených pořadů. Kuki na zkoušku obsahuje 5 vybraných televizních kanálů, umí cestovat časem, nahrávat pořady, seriály a mnoho dalšího. Televizní služba Kuki se tak stává plnohodnotnou a samostatnou platformou, díky které se zákazník dostane k prémiovému televiznímu obsahu, aniž by musel mít anténu, satelit či být v dostupnosti běžných kabelových sítí. Pro její fungování postačí běžné připojení k internetu o rychlosti 3 Mb/s (pro SD kvalitu) až 12 Mb/s (pro Full HD kvalitu).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).