Hlavní navigace

ICQ už funguje pod Novou, přineslo jí rekordní návštěvnost internetu

21. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 3. 2012

Rekordní návštěvnost svých internetových portálů zaznamenala v pondělí televize Nova. Napomohla jí k tomu komunikační služba ICQ, jejíž správa na českém trhu nedávno přešla z portálu Centrum.cz právě na Novu. V průběhu pondělí 19. března na weby CET 21 zavítalo více než 450 tisíc unikátních návštěvníků (RUestů), počet zhlédnutých stránek překročil 5,3 milionu, sdělila Marie Fianová z tiskového oddělení Novy.

K TÉMATU: Nova přebírá komunikační službu ICQ v České republice a na Slovensku

BRAND24

Pro Novu jde o nejlepší výsledek návštěvnosti od konce roku 2009. Samotná služba ICQ se na pondělní návštěvnosti podílela 86 864 unikátními návštěvníky, web show Hlas Česko Slovenska navštívilo 57 414 unikátních uživatelů, kteří zhlédli 480 652 stran. Kumulovaná návštěvnost všech internetových projektů Novy v pondělí přesáhla 450 tisíc unikátních uživatelů a přes 5,3 milionu zhlédnutých stran.

Do rodiny webů CET 21 patří kromě hlavních portálů jako voyo.cz, nova.cz a TN.cz také magazíny RedNews.cz, Doma.cz a Krásná.cz nebo jednotlivé mikrostránky pořadů TV Nova. Nejnověji přidaná je služba ICQ na adrese icq.nova.cz, součástí portfolia jsou také portály blog.cz, vybereme.cz, mediafax.cz a galerie.cz, připomněla Fianová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).