Hlavní navigace

Hybridní vysílání je budoucností televize. Podívejte se, jak o něm diskutovali odborníci

9. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE – Konference Innovation Day opět přivezla špičku v oblasti mediální branže. Přítomni byli zástupci televizí, operátorů i placených a neplacených služeb.

Ve středu 7. října se na pražském Pankráci konala pod záštitou Českých Radiokomunikací s hlavním mediálním partnerství DigiZone.cz a Lupa.cz odborná konference Innovation Day 2015, na níž se sešly špičky v oboru televizního vysílání včetně zástupců velkých hráčů, jako jsou Nova, Prima, Česká televize, ale i operátorů. Kromě Českých Radiokomunikací byli přítomní i zástupci dalších telekomunikačních firem – Digital Broadcasting, Progres Digital, Prague Digital TV a řada dalších.

Tipy C

K TÉMATU: České Radiokomunikace sází na nové služby, lákají i menší vysílatele

Server DigiZone.cz přináší svým čtenářům jedinečnou možnost nahlédnout, jak to na této konferenci vypadalo. Obsáhlou fotogalerii, kterou pořídil náš redakční fotograf Karel Choc, vám přinášíme v nezměněné podobě. Na fotkách je možné zahlédnout mimo jiné generálního ředitele ČRa Martina Gebauera, ředitele vnějších vztahů Digital Broadcasting Martina Roztočila, technického ředitele České televize Ivo Ferkla, jeho kolegu z Českého rozhlasu Karla Zýku, zahraniční řečníky, kteří se akce účastnili, a řadu dalších.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).