Hlavní navigace

Hudební kanály The Box, Kiss, Smash Hits a Kerrang! budou na satelitu trvale nekódované

15. 4. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Satelitní pozice 28.5/28.2 stupňů východně je pro satelitního diváka naprostou samozřejmostí. Družice nabízí bezkonkurenčně nejpestřejší nabídku nekódovaných programů.

Vynikající zpráva pro hudební fanoušky dnes přišla z Velké Británie. Satelitní služba Freesat dnes prostřednictvím svého pravidelného newsletteru potvrdila, že do své nabídky zařazuje čtyři nové hudební kanály. Jde konkrétně o The Box, Kiss, Smash Hits a Kerrang!. Freesat se specializuje právě na programovou nabídku stanic, které vysílají prostřednictvím družice nekódovaně. V jeho nabídce jsou pochopitelně především britské televize BBC, ITV, Channel 4 a Five známé i divákům v Česku.

BRAND24

Britská satelitní služba potvrdila zařazení atraktivních hudebních stanic do své nabídky.
Autor: repro foto Freesat Newsletter

Britská satelitní služba potvrdila zařazení atraktivních hudebních stanic do své nabídky.

K TÉMATU: MTV a VH1 mají plnohodnotné nekódované náhradníky. Vy jste si je ještě naladili?

Freesat tak pouze potvrzuje to, co už ví dávno každý satelitní divák, který má k dispozici příjem z více pozic – odbytiště 28.5/28.2 stupňů východně je pro majitele boxů pro příjem z družice naprostou samozřejmostí. Trojice stanic The Box, Kiss a Smash Hits přináší aktuální hity z oblasti pop music, R’n’B a hip hopu, Kerrang! se věnuje tvrdé rockové hudbě. Přidáním těchto hudebních stanic se naše nabídka stává ještě více vzrušující a patří mezi nejrozmanitější vůbec, komentoval tento krok Freesat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).