Hlavní navigace

Hudební ceny Óčka budou pokračovat, televize na nich ale značně ušetří

4. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Diváci se nedočkají tradičního ceremoniálu z některé pražské sportovní haly, na nějž byli každý rok zvyklí. Odpadnou tak pochopitelně náklady na organizací a realizaci.

Přesto, že na konci minulého týdne ještě vše vypadalo tak, že hudební televize Óčko letos své výroční ceny vůbec neudělí, nakonec je vše trochu jinak. Marketingová manažerka stanice Kristýna Štíhelová dnes oznámila, že letošní desátý ročník dozná zásadní změny. O nominovaných pro jednotlivé kategorie rozhodnou sami diváci. Hlavní motto letošních cen je tedy následující: Ty nominuješ! Ty hlasuješ! Ty předáváš! Své tipy mohou zájemci posílat ode dneška do neděle 10. února. Televize pak umístí do každé kategorie čtyři nejčastěji opakující se jména.

BRAND24

K TÉMATU: Óčko nečekaně zrušilo svoje výroční hudební ceny. Přesný důvod tají

Rozhodovat se bude konkrétně v kategoriích Zpěvák, Zpěvačka, Skupina, Klip a Objev. Poté, co 10. února ukončí diváci své nominace, budou moci do 24. února hlasovat o vítězích buďto na webových stránkách a Facebooku hudební televize Óčko nebo na portálu sítě rádií Kiss. Tradiční sošky Óčko hudebních cen vítězům předají sami fanoušcí, kteří nic netušící vítěze doslova přepadnou třeba u nich doma, ve zkušebně, na koncertě nebo na nákupech, upřesnila Štíhelová. Předávání bude Óčko dokumentovat a odvysílá ho v týdnu od 4. března. Na absolutního vítěze čeká jedno překvapení, které bude odhaleno 9. března.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).