Hlavní navigace

Hřebejkův seriál Až po uši poběží na HBO proti Vinařům, Kriminálce a dramatice

9. 10. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE – Drama s nejednoznačnými postavami poodhaluje nevšední profese, nahlíží do atraktivních míst a využívá malebných pražských exteriérů.

Prémiový kanál HBO se rozhodl nasadit nový třináctidílný seriál Až po uši, který režíroval Jan Hřebejk, na nedělní večer, a to přesně na dobu, kdy plnoformátové české volně šířené stanice nabízejí své největší taháky původní tvorby, tedy Vinaře (Prima), Kriminálku Anděl (Nova) a dramatiku (Česká televize). Vyplývá to z programových plánů, které tematický kanál v uplynulých dnech zveřejnil. Seriál Až po uši se bude vysílat od 2. listopadu s týdenní periodicitou, a to vždy od 20.00. Stopáž hlavní podzimní programové novinky česko-slovenského HBO by se měla pohybovat okolo půl hodiny.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Nechvalně známý fakt seriálu Hra o trůny bude v Guinessově knize rekordů

Třináctidílný seriál Až po uši, realizovaný jako další hraný projekt společnosti HBO Europe, vypráví o spletitých milostných vztazích v současné středoevropské společnosti. Dějovou osu vyprávění, které podle scénářů Ivy Klestilové a Terezy Dusové natočil uznávaný český režisér Jan Hřebejk, tvoří tři vzájemně propletené milostné trojúhelníky. Mozaika, jež nezobrazuje jen vztahy heterosexuální, má špičkové herecké obsazení, píše v anotaci prémiový filmový kanál, který si mohou předplatit zákazníky kabelových, IPTVsatelitních operátorů v obou zemích bývalé federace.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Bude příští rok na satelitu ve znamení hybridní televize? Nechme se překvapit

Ústřední hrdinku Šárku, jež pracuje v reklamce – zosobnila Aňa Geislerová. V roli výtvarníka Jakuba, s nímž Šárka usiluje o hlubší vztah, se představí Jiří Havelka. Jakubovu milenku, jež se „vloudí“ do jeho přízně, ztvárnila Lenka Krobotová. Další trojúhelník vznikne mezi majitelem autosalonu Milanem (Hynek Čermák), jeho nespokojenou manželkou Zuzanou (Jitka Čvančarová) a zakomplexovanou Emou (Anna Polívková). Ta se sebestředným Milanem naváže kuriózní erotickou známost, zatímco jeho podváděná a dezorientovaná choť podlehne kouzlu lesbické masérky zosobněné Janou Kolesárovou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).