Hlavní navigace

Hra o trůny od HBO má datum premiéry. Vysílat se bude téměř shodně s USA

28. 2. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
28. 2. 2011

UVNITŘ VIDEO Několik měsíců propagovaný fantasy seriál HBO Hra o trůny už má stanovené datum, kdy se začne vysílat v České republice. První díl nabídne filmový kanál v premiéře v pondělí 18. dubna od 22 hodin, jen o den později než ve Spojených státech. Po válečném seriálu Pacific tak jde o další z děl, které diváci uvidí téměř ve stejnou dobu jako je světová premiéra. HBO tímto krokem v podstatě donutí zájemce k tomu, aby si ho nestahovali z internetu.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Spartakus: Bohové arény. Úspěšný seriál pokračuje v březnu na HBO

Ve Hře o trůny vystoupí v hlavních rolích například Mark Addy, Lena Headeyová, Sean Bean, Emilia Clarkeová a Harry Lloyd. Seriál, který zavádí diváky do sedmi království Západozemí vypráví o bojích dvou mocných rodů na život a na smrt o nadvládu nad celou říší. Zemí otřásá zrada, chtíč, intriky a nadpřirozené síly. Krvavý boj o Železný trůn bude mít nepředvídatelné a dalekosáhlé důsledky, láká na svůj nový počin HBO. Hra o trůny vznikla podle předlohy bestsellerové fantasy ságy Píseň ohně a ledu od George R. R. Martina.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).