Hlavní navigace

Nový seriál inspirovaný filmem 300: Bitva u Thermopyl míří na HBO

6. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
6. 5. 2010

UVNITŘ VIDEO Historický seriál Spartacus, který se netají inspirací komiksovou adaptací bitvy u Thermopyl, filmem 300, nabídne od června na svých obrazovkách česká verze kanálu HBO. Ten bude určen především mužům, ale je možné, že v něm najdou zalíbení také ženy. V české premiéře se divákům představí po čtyřech měsících od premiéry ve Spojených státech. První díl zde byl uveden 22. ledna.

Stanice ho označuje jako klasický příběh nejslavnějšího rebela starověku, který se stal gladiátorem a vzepřel se mocnému Římu v boji za záchranu života a získání svobody pro sebe i své druhy uvržené do otroctví. V titulní roli akčního historického seriálu se představí Andy Whitfield. Do tohoto letního hitu se dostanou také všechny prvky, na které jsme s historických análů zvyklí – zrada, korupce i pokušení. Vysílání Spartaka naváže na jiný historický seriál, The Pacific.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).