Hlavní navigace

HBO umožňuje divákům sestavit si vlastní program na webu

11. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 10. 2010

Webové stránky filmového kanálu HBO přinášejí od minulého týdne další novinku – možnost sestavit si vlastní programové schéma. Jedinou podmínkou pro jeho vytvoření je účet na portálu této prémiové stanice. Pak už stačí navštívit pouze adresu www.hbo.cz, sekci Program a následně kliknout na Vlastní program. Nejprve je schéma prázdné, položky do něho přidáváte v jeho vertikálním zobrazení.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: HBO začalo nasazovat do své videotéky některé tituly dříve než na obrazovku

Po přihlášení máte u každé položky tlačítko +. Když na něj kliknete, vedle obrázku filmu se vám objeví informace, zdali chcete snímek přidat do vlastního programu. Stačí ji tedy potvrdit. Následuje oznámení: Zvolený pořad byl uložen do Vašeho programu.. Pokud nechcete využít této možnosti, ale zároveň nepromeškat plánovaný film, můžete si nechat zaslat upozornění na e-mail. Tuto možnost nabízí HBO již několik měsíců. Možnost sestavení osobního programu má na svých stránkách například také veřejnoprávní Česká televize.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).