Hlavní navigace

HBO přistoupilo po čtyřech letech k drobné úpravě log kanálů Cinemax

30. 9. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – Prémiové stanice jsou od letošního roku dostupné zákazníkům kabelových a IPTV operátorů také ve vysokém rozlišení, na satelitu prozatím chybí.

Filmové kanály Cinemax a Cinemax 2 vysílají od začátku tohoto týdne s upravenými logy. Společnost HBO Europe, která je jejich provozovatelem přistoupila k jejich odbarvení. Cinemax se tak zbavil oranžové a Cinemax 2 tyrkysové barvy a obě stanice nyní používají částečně průhlednou variantu. Propustnost bílé barvy je však mnohem menší, než je tomu u kanálů HBO, HBO 2 a HBO Comedy. K drobné úpravě log přistoupil provozovatel jak u verzí se standardním, tak i vysokým rozlišením (HDTV). Poslední úprava identifikátorů těchto programů proběhla v březnu 2010, tedy před čtyřmi a půl lety.

BRAND24

Vysílání kanálu Cinemax ve standardním rozlišení s upraveným logem
Autor: repro foto Cinemax

Vysílání kanálu Cinemax ve standardním rozlišení s upraveným logem

Z ARCHIVU: Kanály Cinemax a Cinemax 2 od března s novou grafikou

Jak si server DigiZone.cz ověřil, loga kanálů Cinemax byla odbarvena i na dalších trzích, kde tato stanice působí. Programy nabízí stejný obsah například i v sousedním Polsku – liší se pouze použitou zvukovou stopou. Grafika programů je v České republice i na Slovensku v originále, upoutávky jsou však dabovány do češtiny. Verze stanic Cinemax s vysokým rozlišením (stejně jako HBO 2 a HBO Comedy) nabízí společnost HBO Europe operátorům od letošního roku. Na satelitu tyto programy prozatím chybí, jsou již ale součástí prémiových nabídek kabelovýchIPTV operátorů. Svým klientům je poskytuje mimo jiné i UPC.

Vysílání kanálu Cinemax ve vysokém rozlišení s upraveným logem. Obrázek lze po kliknutí zvětšit na plnou velikost
Autor: repro foto Cinemax HD

Vysílání kanálu Cinemax ve vysokém rozlišení s upraveným logem. Obrázek lze po kliknutí zvětšit na plnou velikost

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).