Hlavní navigace

HBO odvysílalo v premiéře omylem špatný díl seriálu Terapie

28. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
28. 10. 2011

UVNITŘ FOTO Nečekané překvapení dnes čekalo na diváky filmového kanálu HBO, kteří pravidelně sledují první původní seriál Terapie, jenž vznikl v produkci česko-slovenské verze této stanice. Místo toho, aby se na obrazovce objevila část s Kamilou Magálovou, která ztělesnila bývalou kolegyni hlavního hrdiny, terapeuta Marka Pošty (Karla Rodena), diváci viděli část s Martinem Hofmannem a Annou Geislerovou.

BLOG LUKÁŠE POLÁKA: Ach ty automaty

BRAND24

Ano, dnes má jít epizoda s Kamilou Magálovou, potvrdila serveru DigiZone.cz prostřednictvím SMS zprávy mluvčí HBO Česká republika Pavla Brožková. Zprávu jsme předali technikům, dodala Brožková. Diváci tak dnes místo 15. části viděli s největší pravděpodobností díl 19, který se měl na obrazovce objevit až příští týden, ve čtvrtek 3. listopadu. HBO však vysílá Terapii i v několika reprízách, takže diváci o původně plánovaný díl nepřijdou. Nejbližší by se měla objevit na obrazovce ze dneška na zítřek deset minut po půlnoci, dvě pak v neděli 30. října a poslední 4. listopadu.

Místo pátečního dílu se na obrazovce objevil ten čtvrteční, který se měl pravděpodobně vysílat příští týden 3. listopadu. (Screenshot: au­tor)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).