Hlavní navigace

HBO chystá na září speciály stand up comedy show Na Stojáka

18. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 8. 2011

UVNITŘ VIDEO Speciální díly pořadu Na Stojáka, ve kterém vystupují v rolích bavičů známí herci i lidé takzvaně z ulice, chystá pro své diváky na září filmový kanál HBO. Vyplývá to z programových plánů stanice, které má server DigiZone.cz k dispozici. Pro zájemce jsou konkrétně připraveny díly Na Stojáka Best of Miloš Knor a Na Stojáka Best of Daniel Čech. Vysílat se budou 15. a 29. září od 20 hodin.

ČTĚTE TAKÉ: Zářijové novinky na HBO: Salt, Resident Evil 4, Shrek 4 a další původní seriál

Z názvu speciálů je jasné, že půjde o výběr toho nejlepšího od dvou jmenovaných pánů. Miloš Knor je kromě HBO známý například jako moderátor TV Barrandov, kde sekundoval Zuzaně Bubílkové. Na Primě provázel pořadem Rande naslepo, který se však nesetkal s velkou diváckou odezvou a z vysílání byl nakonec stažen. Daniel Čech žádný vlastní pořad na českých obrazovkách neměl, diváci ho však mohou znát například ze scének Jágr, Fotbalisti nebo IT nadšenec.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).