Hlavní navigace

Harmonie TV opět nevysílá. Funguje pouze EPG

11. 3. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jak nám dal vědět jeden ze čtenářů, stanice přestala vysílat nejspíše už ve čtvrtek. Podařilo se nám sehnat stanovisko Regionální sítě 4.

V každém případě sama televizní stanice neposkytuje k výpadku vysvětlení ani na sociálních sítích. Ostatně na facebookovém profilu Harmonie TV je poslední zpráva z 22. prosince 2015 a tou je přání Veselých vánoc.

Podle toho, co vidím doma na své obrazovce, má nyní Harmonie TV funkční pouze EPG, kde se objevují pořady i s popisky, což je vidět na fotografii.

K TÉMATU: TV Harmonie buduje studio v Obchodním domě Kotva, kousek od své konkurence


Autor: Bohumil Herwig

Naposledy tak o sobě dala televize vědět zhruba před rokem, kdy oznámila, že začala budovat studio v Obchodním domě Kotva (viz odkaz na náš článek výše), v srpnu 2014 pak oznamovala Jsme blízko k dosažení dohody s Českými Radiokomunikacemi.

Kanál Harmonie TV můžete zachytit v Praze a okolí v rámci Regionální sítě 4, kterou provozuje společnost Prague Digital TV. Ani ta se na svých stránkách v tomto směru nevyjadřuje. Nicméně po zaslání e-mailového dotazu reagovala velice svižně:

BRAND24

Dobrý den, televize Harmonie TV má nějaké problémy na trase. Vědí o tom a podle poslední informace, kterou máme, na tom pracují.

Společnost Prague Digital TV zajišťuje, mimo jiné, i vysílání stanic Kino Svět, Praha TV či například Slušnej kanál.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).