Hlavní navigace

Hanuš Hanslík se vrátil do Novy, je reportérem Televizních novin

2. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Od května do zpravodajství Novy nastoupil také Ladislav Hruška z Primy. Premiéru v Televizních novinách si odbude ve čtvrtek.

Do televize Nova se vrátil jeden z jejích nejznámějších reportérů z konce 90. let – Hanuš Hanslík. Dnes se objevil v hlavní zpravodajské relaci Televizní noviny, připravoval úvodní reportáž a měl k ní i živý vstup. „Hanuš Hanslík nastoupil do zpravodajství Novy od května jako reportér,“ potvrdil serveru DigiZone.cz ředitel zpravodajství Novy Vladimír Mužík. Hanslík naposledy působil jako šéfredaktor zpravodajství ve zpravodajské televizi Z1, která ukončila vysílání loni v lednu. Krátce byl také vedoucím zpravodajství portálu tn.cz.

K TÉMATU: Tomáš Hauptvogel míří z Novy na Primu, Ladislav Hruška z Primy na Novu

Společně s Hanslíkem posílil tým zpravodajců Novy i Ladislav Hruška, dosavadní redaktor zpravodajství konkurenční Primy family. Hruška si má premiéru v Televizních novinách odbýt ve čtvrtek. Na jeho původní místo v redakci zpravodajství Primy family nastupuje dosavadní reportér Novy Tomáš Hauptvogel. Nova už dříve získala pro svoje zpravodajství moderátorku hudebního kanálu Óčko Lenku Benešovou a podle Mužíka postupně představí další nové tváře.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Bývalý moderátor Události Roman Pistorius odchází z České televize do Novy

Jako editor zpravodajství na Novu v červnu odejde z České televize Roman Pistorius, který do března moderoval hlavní zpravodajskou relaci ČT Události. Na Novu mají zamířit i další známá jména z ČT.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).