Hlavní navigace

Ivana Gottová končí po pěti letech ve VIP Zprávách Primy, chce si dát pauzu

23. 4. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Primě a šéfredaktorce Jitce Obzinové bych touto cestou chtěla poděkovat za neopakovatelnou příležitost, která výrazně obohatila můj profesní život,“ konstatovala Gottová.

Časově neomezenou pauzu si od televizní obrazovky chce dát Ivana Gottová, manželka Karla Gotta. Od června už ji tak diváci neuvidí na obrazovce TV Prima ve společenském magazínu VIP Zprávy. Gottová zdůvodnila tento krok nutností věnovat se více rodině, tedy nejen dětem, ale i svému životnímu partnerovi. Ivana Gottová nastoupila do VIP Zpráv v červenci 2010, kdy pořad vznikl. Později se tu objevila mimo jiné i Laďka Něrgešová. Společenský magazín moderoval jednu dobu i herec Jiří Pomeje, který pak později pořad opustil a skončil i svou noční hodinku na Frekvenci 1.

BRAND24

Z ARCHIVU: Prima nasadí VIP Zprávy od 11. července. Bude je moderovat žena Karla Gotta

Primě a šéfredaktorce Jitce Obzinové bych touto cestou chtěla poděkovat za neopakovatelnou příležitost, která výrazně obohatila můj profesní život. A děkuji, že mi takto vycházejí vstříc. VIP Zprávy brzy oslaví pět let vysílání a už teď jim přeji jen to nejlepší, uvedla Gottová. Ivaně tímto děkuji za spolupráci, její přání respektuji a věřím, že se na Primě opět brzy uvidíme, doplnila šéfredaktorka zpravodajství TV Prima Jitka Obzinová. Informace ze společnosti jsou součástí zpravodajské hodiny, která na Primě patří k nejsledovanějším pořadům.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).