Hlavní navigace

Genus Plus začala vysílat cyklus o vysílačích. Spolupracuje na něm s Radiokomunikacemi

10. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Liberecká televize Genus Plus vysílá od konce minulého týden nový cyklus s názvem On-Air. Diváky v něm chce seznámit s nejznámějšími českými televizními vysílači.

Pořad, který bude mapovat nejznámější televizní vysílače České republiky, do svého vysílání zařadila liberecká televize Genus Plus. Tu mohou diváci sledovat terestricky v multiplexu 3 z lokalit Ještěd a Černá hora. Na programovou novinku upozornil server DigiZone.cz jeho čtenář Aleš Pipek. Není žádným překvapením, že na vzniku pořadu se významnou měrou podílejí České Radiokomunikace.

ČTĚTE TAKÉ: Na návštěvě na… žižkovském vysílači v Praze

První díl, který byl seznamovací, přiblížil divákům okruhy, v nichž působí dominantní český poskytovatel vysílacích služeb. Šlo mimo jiné i o nové datové centrum na Žižkové. Významný prostor dostal v pořadu generální ředitel operátora Kamil Levinský. Cyklus neuvidí diváci každý týden, ale jednou za měsíc a jeho stopáž byla stanovena na deset minut. Na jaké vysílače se zájemci spolu s Genus Plus podívají, zatím televize neprozradila, určitě ale nebudou chybět již zmiňovaný Ještěd a také východočeská Černá hora.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).