Hlavní navigace

freeSAT zařadil do nabídky Markízu HD, láká opět na promo seriálových stanic

1. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Kanály AXN budou moci dočasně sledovat i uživatelé balíčků freeSAT light a freeSAT medium HD. Běžně jsou stanice AXN dostupné pouze uživatelům služeb freeSAT plus HD a SuperPak.

Satelitní operátor freeSAT zařadil do nabídky slovenskou televizi Markíza ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Krok se týká jeho slovenské odnože, naladit si ho však mohou i zájemci v České republice, a to za podmínky, že mají vlastní přijímač, kde se nenastavuje omezení regionu. K nalezení stanice stačí zadat pouze automatické hledání a čekat, až přijímač s podporou normy MPEG-4/HD a standardu DVB-S2 scan satelitu Thor, kde freeSAT působí, dokončí. Markíza HD je součástí nabídky freeSAT Medium. Program je na družici Astra 3B k dispozici i klientům konkurenčního Skylinku.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: freeSAT zařadí jako první satelitní služba Sport 1 HD, nabídne i Šlágr TV

Zařazení Markízy HD do nabídky ale není jedinou aktivitou operátora. V České republice firma sází na promo vysílání kanálů AXN Black a AXN White. To oznámila jen krátce poté, co byl hlavní program AXN vyřazen z nabídky konkurenčního Skylinku. Bylo by ale pravděpodobně velkým překvapením, kdyby spolu tyto dvě události nějak souvisely. Promo vysílání obou zmíněných stanic bude ve freeSATu probíhat od dnešního dne do 2. listopadu. V tomto období budou moci kanály AXN sledovat zcela zdarma i uživatelé balíčků freeSAT light a freeSAT medium HD. Běžně jsou kanály AXN dostupné pouze uživatelům služeb freeSAT plus HD a SuperPak.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).