Hlavní navigace

Formule 1 už tento týden na Sport1, Sport2 i Sport3

17. 3. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

AKTUALIZOVÁNO – Kanály Sport1 a Sport2 nabídnou tréninky, kvalifikaci i závod u australského Melbourne v přímém přenosu. Na Sport3 budou k dispozici záběry z kokpitu.

Kvůli desetihodinovému časovému posunu si ale budou muset diváci přivstat. Přímý přenos prvního tréninku začíná na Sport1 v pátek od 6:30 ráno, kvalifikace pak v sobotu od sedmi hodin na Sport1. Hlavní program věnovaný Formuli 1 odstartuje v neděli už v pět hodin ráno předzávodním studiem a o hodinu později přijde na řadu to hlavní – první závod letošní sezony. Velká cena Austrálie se pak dočká i opakování v odpoledních hodinách, a to na Sport1 a Sport2.

Vysílání Formule 1 bude stejně jako loni v HD kvalitě. Jednou z letošních novinek bude posila v moderátorském týmu Formule 1, kterou se stal závodník a testovací pilot F1 Josef Král. Ten bude v pátečních a sobotních přenosech sekundovat Tomášovi Richtrovi s expertním komentářem pro české a slovenské diváky. Při nedělním závodě pak bude komentovat spolu se Štefanem Eiselem přenosy velkých cen pro diváky ze Slovenska. Jana Charouze budou diváci moct vidět a slyšet při nedělním studiu a komentování velké ceny pro české diváky. Josef nahradí v nedělním studiu Štefana Rosinu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).