Hlavní navigace

Fishing and Hunting s českou audio stopou zatím není místním dostupný

22. 5. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
22. 5. 2008

Rumunská satelitní platforma Digi TV dnes přidala do programu pro milovníky rybaření a lovení s názvem Fishing and Hunting českou autostopu, kromě ní je také dostupná anglická a maďarská. Kanál, který by měl obohatit nabídku tohoto satelitního balíku v nejbližších týdnech, je zatím možné sledovat pouze prostřednictvím tzv. emulátorů a sdílí frekvenci např. s kanály Nova Cinema a Eurosport 2.

BRAND24

Fishing and Hunting je zaměřený především na muže ve věku 19 – 59 let a odhaluje tajemství rybolovu, naučí diváky základní dovednosti a postupně jim umožní stát se profesionály. Nabídne také řadu tipů a technik a seznámí s celou řadou rybářských lovišť v Evropě.

Co se týká lovu, tak ten je zastoupen od vysoké zvěře v Evropě až po šelmy v Africe. Diváci se mohou seznámit také s mnoha způsoby lovu, novým vybavením a technikami pro začátečníky i zkušené lovce. Kanál by měl být také součástí nabídky satelitní platformy CS Link, konkrétně firmy Gital v balíčku Géčko, a některých kabelových a IPTV sítích.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).