Hlavní navigace

Filmbox HD by mohlo doplnit až pět dalších stanic v HD kvalitě

28. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
28. 4. 2011

Společnost SPI International, provozovatel kanálů pod hlavičkou Filmbox, má velké plány. V současné době je v tuzemsku pouze provozovatelem jediné stanice ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV), kterou je Filmbox HD. Do budoucna by však těchto stanic mohlo být až šest. SPI International by do České republiky a na Slovensko ráda expandovala s programy Fightbox HD, Fashionbox HD a trojicí stanic Erox HD, Eroxx HD a Eroxxx HD.

BRAND24

Z ARCHIVU: SPI International plánuje po Filmboxu další kanály v HDTV

Fightbox HD by měl být placeným kanálem vytvořeným speciálně pro sledování smíšených bojových umění, boxu, wrestlingu, kickboxu a dalších sportů tohoto typu. Jako perličku si mohli návštěvníci konference České asociace elektronických komunikací (ČAEK) prohlédnout i jeho 3D verzi. Fashionbox HD by přinášel novinky ze světa módy. Určen by byl divákům, kteří sledují aktuální trendy a osobnosti, jenž něco v této oblasti znamenají. Trojice kanálů Erox HD má nabídnout, jak již název prozrazuje, erotický obsah. Dostupný by však byl v SD verzi. Zdali však bude po těchto programech v tuzemsku poptávka a dostanou se tím pádem i ke koncovým zákazníkům, je otázkou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).