Hlavní navigace

Stanice Film Europe už má termín startu. Bude to pravděpodobně 17. listopad

26. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
26. 4. 2011

17. listopadu odstartuje s největší pravděpodobností nový kanál Film Europe stejnojmenné slovenské společnosti, za kterou stojí tamní podnikatel Ivan Hronec. Ten serveru DigiZone.cz řekl, že program chce spustit právě v den, který byl významný i pro celou Evropu. 17. listopadu slaví obyvatelé České republiky Den boje za svobodu a demokracii. Připomínáme si nejen události roku 1989, ale také 1939.

K TÉMATU: Film Europe TV nabídne především snímky v původním znění s titulky

Partneři mě tlačí do toho, abych spustil stanici dříve, řekl našemu webu Hronec, který chce svou stanici spustit nejprve v SD, tedy klasickém rozlišení, a v roce následujícím přejít na formát HDTV. Jako pravděpodobné vidí podnikatel také vysílání ve 3D. Operátoři, kteří by byli schopni nabídnout služby videotéky, mohou do budoucna počítat i s touto možností. Model by byl podobný jako u konkurenční HBO OD. Program bude již od počátku vysílat širokoúhle, tedy ve formátu 16:9.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).