Hlavní navigace

Fashion TV od 1. dubna nekódovaně na pozici Skylinku a CS Linku

10. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 3. 2011

UVNITŘ PARAMETRY PŘÍJMU Módní a lifestylový program Fashion TVčesko-slovenské verzi bude od 15. března vysílat také na satelitní pozici 23,5 stupně východně. Vyplývá to z informací, které má k dispozici server DigiZone.cz. Tomu to potvrdila generální ředitelka stanice Gabriela Drobová. Program nebude kódovaný, takže k signálu budou mít přístup nejen zákazníci CS Linku a Skylinku, ale také všichni diváci bez zákaznických karet.

K 1. dubnu pak už bude česko-slovenská verze dostupná pouze prostřednictvím pozice 23,5 stupně východně. Na satelitu Amos, pozice 4 stupně západně, toto nekódované vysílání končí. Dochází tak k velmi významné změně v distribuci signálu. Ten se bude uplinkovat (posílat) na družici nikoliv už z Tel Avivu, ale z bratislavského Kamzíku. Budeme jednat i s dalšími operátory a máme zájem na tom, abychom se dostali do jejich nabídek, řekla DigiZone.cz Drobová.

BRAND24

Z aktuálního zápisu Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) vyplývá, že společnost Fashion TV, a.s. se sídlem Praha 1, Politických vězňů 934/15 zanikne k 22. březnu. Tato skutečnost ale neznamená, že by Fashion TV přestala vysílat. Jako Fashion TV jsme si opět požádali o novou licenci. Tento krok souvisí se vstupem velmi významného investora do naší firmy, kterého bych nerada specifikovala, uvedla Gabriela Drobová.

Parametry příjmu: Astra 3B (23,5 stupeň východně), 11797/H, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S, kódování žádné (FTA).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).