Hlavní navigace

Extreme Sports Channel má nové webové stránky

10. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nových webových stránek se dočkala nejen švýcarská hudební stanice iConcerts dostupná v nabídce operátora Skylink, ale také program Extreme Sports Channel zastupovaný Chello Central Europe.

Nového webu se kromě kanálu iConcerts dočkala také stanice Extreme Sports Channel. Na novinku upozornil server DigiZone.cz Jakub Švestka ze společnosti Chello Central Europe, která program v České republice a na Slovensku zastupuje. Nový centrální web www.extreme.com klade velký důraz na videa včetně živého vysílání pro milovníky aktivního životního stylu, uvedl Švestka a dodal, že jednou z novinek je partnerství se světovým pohárem horských kol RedBull 2012 UCI.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Kabelový a satelitní Extreme Sport Channel přešel na formát 16:9

Stanice Chello Central Europe je určena všem milovníkům adrenalinového sportu. Na našem trhu je lokalizován program pouze formou DVB titulků, český dabing k němu neexistuje. Loni stanice přešla na obrazový formát 16:9 a doplnila již takto vysílající tematické programy Eurosport, Eurosport 2, Sport 1, Sport 2, Sport 5 a Golf Channel. Od změny si slibujeme zvýšení zájmu operátorů a také sledovanosti této televize s jedinečným obsahem, prohlásil tehdy oblastní manažer Aleš Fabík.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).