Hlavní navigace

Explodoval nám LCD televizor, tvrdí rodina z Frýdeckomístecka

20. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
20. 1. 2011

Nepříjemné překvapení čekalo na jednu z rodin z Frýdeckomístecka během sledování LCD televizoru. Její členka Dagmar Gregorová tvrdí, že zařízení doslova explodovalo. Děda si zapnul televizi, asi tři minuty hrála, a pak obrazovka prostě vybuchla. Děda to popsal tak, že se ozval výbuch, a z obrazovky vyšlehly plameny. Oheň se okamžitě rozšířil na celý pokoj, popsala pro web tn.cz zážitek rodina z Frýdlantu nad Ostravicí.

BRAND24

RECENZE: Philips Econova 42PFL6805H: hliník a ekologie

Podle odborníků je však téměř nemožné, aby něco takového nastalo. Zdá se mi to nepravděpodobné, v té obrazovce není nic, co by mohlo explodovat,“ uvedl Miloslav KnězůLG Electronics, společnosti, jejíž televizor měl údajně explodovat. Recenzent televizorů DigiZone.cz Bohumil Herwig vidí tuto možnost také jako velice nepravděpodobnou. Netroufám si říci, zdali to je, nebo není možné, ale v životě jsem o něčem takovém neslyšel, konstatoval Herwig s tím, že něco podobného by bylo možné u starých CRT obrazovek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).