Hlavní navigace

Exkluzivní premiéry filmů na arabském nekódovaném programu MBC 2

3. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
3. 11. 2010

Arabský filmový kanál MBC 2, který vysílá nekódovaně prostřednictvím satelitní pozice 26 st. východně, nabízí poměrně často v exkluzivních premiérách především americké snímky. Ty přitom ještě nebyly na obrazovkách českých televizních stanic (včetně těch placených) vůbec odvysílány. Program je možné sledovat v tuzemsku s parabolou o průměru přibližně 90 cm (střední Čechy).

ČTĚTE TAKÉ: Moldavská nekódovaná televize NIT vysílá nejnovější americké trháky

Například včera se na MBC 2 objevil americký snímek Kniha přežití (v originále Book of Eli). Ten měl přitom v českých kinech premiéru poměrně nedávno, v únoru letošního roku, na Blu-ray a DVD nosičích se objevil na počátku července. V hlavní roli akčního dramatu se divákům představil Danzel Washington. Repríza snímku začala v devět hodin dopoledne. MBC 2 tak patří vedle MBC Action, MBC Persia a MBC Max mezi další zajímavé stanice, které by neměl satelitní divák minout.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).