Hlavní navigace

Evropské hudební ceny MTV bude letos hostit Frankfurt

12. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
12. 3. 2012

Jedna z největších hudebních událostí roku na starém kontinentu, MTV Europe Music Awards (MTV EMA), se bude na konci letošního roku, konkrétně 11. listopadu, vysílat z německého Frankfurtu. K našim západním sousedům se tak vrátí přesně po třech letech. Naposledy je v této zemi hostil v roce 2009 Berlín. Místo konání dnes potvrdili sami zástupci MTV oficiálně na svých webových stránkách.

ČTĚTE TAKÉ: Slovenská Musiq1 upravila od března program i grafiku

Na jakékoliv informace o hvězdách, které se na MTV EMA 2012 objeví, případně bližší podrobnosti, je v tuto chvíli ještě brzo. Známé je prozatím místo, kterým bude Festhalle Frankfurt. Loni se předávaly Evropské hudební ceny MTV v severoirském Belfastu. Jsme velmi potěšeni tím, že Frankfurt byl vybrán jako město, jež bude hostovat MTV EMA 2012. Událost, která skutečně reflektuje, co MTV symbolizuje. Velmi nás těší, že se Frankfurt opět dostane do záře reflektorů, konstatovala starostka Frankfurtu Petra Roth.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).