Hlavní navigace

Evropa 2 slaví dvacet let vydáním speciálního časopisu Exxtra

4. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
4. 6. 2010

Čtenáři deníků MF DNES a Metro našli včera v těchto tiskovinách jako přílohu speciální časopis pojmenovaný Exxtra. Ten je věnován dvaceti letům nejúspěšnějšího komerčního rádia v České republice pro mladé posluchače – Evropě 2 – která připadla na 21. března. Společnost Lagardère Active Radio si vybrala deníky skupiny Mafra media, aby připomněla posluchačům významné výročí této komerční stanice.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Digitalizace? To je předčasná otázka, říká provozní šéf Evropy 2 a Frekvence 1

Spíše než faktům, která by zajímala naše čtenáře, vsadil Exxtra na zábavnou formu. Několikastránkový sešit přináší například rozhovor s moderátory Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým, kteří zde mají show ranní show, vzpomínání prezidenta stanice Michela Fleischmanna, fotogalerii z historie a současnosti stanice nebo krátký článek věnovaný řediteli Evropy 2 Petru Vladykovi. Celým speciálním vydáním časopisu Exxtra se táhne v jeho dolní části stručná historie.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Impuls je rozhlasovou jedničkou, klesl však téměř o sto tisíc posluchačů

Čtenáři také mohou zavzpomínat na moderátory a tváře, které Evropou 2 prošly. Nechybí zde například Václav Moravec, pravděpodobně nejlepší moderátor politických diskusí v Česku, Vít Pokorný, který v současné době stojí za projektem televize Nova Talentmania nebo duo Miloš Pokorný a Martin Ondráček (Těžkej Pokondr), jež se úspěšně etablovalo na sousední Frekvenci 1. Časopis Exxtra si je možné prohlédnout také online na adrese Issuu.com.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).