Hlavní navigace

Eurosport podepsal smlouvu s FIFA o fotbalových přenosech do roku 2014

7. 2. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
7. 2. 2011

Panevropský sportovní kanál Eurosport prodloužil kontrakt s fotbalovou organizací FIFA na vysílání jejich událostí až do roku 2014. Nová smlouva vstupuje v platnost již letos a bude tedy platit čtyři roky. Televizní diváci se tak mohou díky této skutečnosti těšit například na fotbalové mistrovství světa žen, světové poháry žen a mužů do 17 let a také fotbalové mistrovství světa dvacítek.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Bundesliga poběží na Eurosportu 2 minimálně do roku 2015

Na obrazovkách Eurosportu nebude chybět ani mistrovství světa v plážovém volejbalu a futsal. Panevropský sportovní kanál získal takzvaná globální vysílací práva, znamená to, že tyto události může vysílat všude tam, kde je dostupný. Sportovní fanoušci se mohou těšit na pokrytí všech soutěží a mistrovství prostřednictvím hlavního kanálu i sesterské stanice s číslovkou 2. Smlouva s FIFA je pro Eurosport po podepsání smlouvy na přenosy z Bundesligy do roku 2015 v krátké době již druhým úspěchem na poli fotbalových přenosů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).