Hlavní navigace

Eurosport je dostupný už i majitelům karet SkyLink

29. 7. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 7. 2008

Panevropský sportovní kanál Eurosport už je dostupný nejen majitelům karet od společností Gital a Trade and Technology, ale také divákům, kteří mají předplaceno sledování satelitní platformy SkyLink. Informuje o tom server satCentrum. Na modré přístupové karty bylo včera přidáno oprávnění pro sledování této oblíbené sportovní televize s identifikátorem CAid 0D70. Kanál je stejně jako pro majitele TT Karet dostupný ze satelitu Astra 1H na pozici 19.2 st. východně.

Připojení oprávnění má charakter technických testů a slouží i k vyzkoušení vhodnosti systému a ověření možnosti multifeedu – tedy příjmu placených programů ze dvou satelitních pozic. Z tohoto důvodu také zatím společnosti Trade and Technology ani Towercom přidání tohoto kanálu oficiálně prostřednictvím tiskové zprávy nepotvrdily. Eurosport vysílá na pozici 19.2 na frekvenci 12344/H s SR 27500 a kromě holandské, anglické a maďarské autostopy je k dispozici také česká.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).