Hlavní navigace

Erotický magazín Intim Night na televizi Barrandov bude moderovat Heidi Janků

29. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE Reportérkami pořadu, který bude mít premiéru příští pátek 7. prosince, jsou Štěpánka Decastelo, Denisa Jeřábková a Olga Path Štiplová

Moderátorkou nového erotického magazínu televize Barrandov Intim Night, který vzniká ve spolupráci s týdeníkem Instinkt, bude zpěvačka Heidi Janků. Informovala o tom šéfka marketingu a PR Barrandova Martina Slavíková. Magazín, který se poprvé objeví na obrazovce příští pátek 7. prosince po 22. hodině, nabídne každý týden zajímavé reportáže o sexu, intimitě a lásce, diváci se mohou těšit i na vstupy renomovaných sexuologů a psychologů.

K TÉMATU: TV Barrandov chystá erotický magazín Intim Night a soutěž Liborovy ostré nůžky

„Hledali jsme zralou atraktivní ženu, která má náboj, zkušenosti, ale na sex a intimitu se dokáže podívat s humorem a nadhledem. Z mnoha diskutovaných známých jmen naplnila Heidi Janků naše představy nejlépe,“ vysvětlil volbu moderátorky programový ředitel Barrandova Marek Stoniš. „Pro mě je to možnost zkusit si něco úplně jiného. Budu se snažit, aby mé moderování bylo divákům příjemné a aby pořad na obrazovkách vydržel co nejdéle. Beru to jako výzvu,“ dodala Heidi Janků.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Hlavní zpravodajská relace Barrandova bude začínat v 18:45 pod názvem První zprávy

Intim Night bude postaven na reportážích, včetně návštěv v ložnicích českých celebrit. Připravovat je budou reportérky Štěpánka Decastelo, Denisa Jeřábková a Olga Path Štiplová. První vydání magazínu se zaměří na otázky, zda se může zlomit penis, co dělat s chorobným žárlivcem nebo jaký je tantrický sex.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).