Hlavní navigace

Elsat rozšířil analogovou programovou nabídku

3. 2. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
3. 2. 2009

Kabelový operátor Elsat, který působí v jižních Čechách, rozšířil svou programovou nabídku analogové televize. Server DigiZone o tom informoval Jan Štifter z Českého Krumlova. Zákazníci si mohou nově naladit zpravodajský kanál Z1 a plnoformátovou televizi TV Barrandov. Operátorovi se tak podařilo splnit tzv. podmínku must carry, kdy musí být v základní nabídce kabelového operátora šířeny všechny programy, které jsou dostupné terestricky a jsou vlastníky kompenzační licence.

Další novinkou v rozvodech Elsatu je výměna německé mutace hudebního kanálu MTV Central Europe za stanici Deluxe Music. Kabelový operátor působí v jižních Čechách v několika městech. Kromě Českých Budějovic to je také Český Krumlov, Trhové Sviny, Kaplice, Vimperk, Písek a Týn nad Vltavou. Analogová nabídka ale není u Elsatu jedinou. Nabízí také digitální televizi DVB-C. Tu začal operátor podle svých webových stránek poskytovat jako jeden z prvních v Česku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).