Hlavní navigace

Družice Astra 23.5 opět bez EPG na některých programech

8. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 12. 2008

DOPLNĚNO Satelitní platforma Skylink se potýká dnes ráno s výpadkem elektronického programového průvodce (EPG) u některých programů. Ač dostali začátkem minulého týdne abonenti tohoto balíku kanálů příjemný dárek, ten je v současné době u mnoho programů opět nedostupný. Jde např. o Public, Filmboxy, Nostalgii, Novu Cinemu nebo slovenskou JOJ Plus. EPG se nadále vysílá např. u Novy HD, zpravodajské Z1, Dvojky nebo kanálů Viasat a JimJam.

BRAND24

Pracoviště Skylinku začalo na popud serveru DigiZone.cz problém řešit a pracuje na jeho odstranění. Platforma se s výpadkem EPG potýkala několikrát již v minulosti, a to právě především u kanálů Filmbox. Zde byl elektronický průvodce dostupný dlouhou dobu s názvy pořadů včetně podrobných anotací, ale později tuto podobu nahradily pouze české a originální názvy, od minulého týdne bylo EPG opět v plné podobě, a to na všech kanálech ve Skylinku.

AKTUALIZOVÁNO – Během dopoledne se podařilo elektronického průvodce zprovoznit a nyní je dostupný opět na všech kanálech, které ho předtím obsahovaly.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).