Hlavní navigace

Doku CS, Kino CS a Muzika CS od dnešního dne s novým vizuálem a logy

1. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Formát obrazu zůstal u CS kanálů nadále ve formátu 4:3. Vzhledem k tomu, že jde o stanice orientované směrem do minulosti, je to logický krok.

Tematické stanice Doku CS, Kino CS a Muzika CS se dnes svým divákům představily s kompletně přepracovaným vizuálem a inovovanými logy. Ta jsou nyní částečně průhledná, a dokonce se i rozpohybovala. To mohou pozorovat zájemci především u stanice Muzika CS. Logo se otáčí a „v klidu“ nezůstává ani samotný název stanice, skrze který projíždí paprsek přes neviditelnou linku. V rámci informační lišty, která se přesunula ze spodní části obrazovky doprostřed, konkrétně na levou stranu, se divák dozví název interpreta, skladby, alba a také rok, z něhož písnička pochází.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Do Česka míří nové kanály: HBO 2, HBO Comedy a Cinemaxy budou konečně v HD

BRAND24

Nová loga tří našich tematických stanic Kino CS, Doku CS a Muzika CS odráží snahu přiblížit se současnému divákovi a uspokojit jeho touhu po zajímavé a neotřelé televizní tvorbě, komentoval nedávno významnou změnu grafického vizuálu obchodní ředitel Film Europe Media Company Tomáš Žondra. Redesign logotypů Kino CS, Doku CS a Muzika CS získalo v zakázce kreativní studio Oreo sídlící v Bratislavě. Martin Hudák a Vlado Kriško si dali za cíl dodat těmto televizním stanicím nadčasový vzhled, který bude aktuální dnes i za pár let. Film Europe provozuje také stejnojmennou stanici evropské kinematografie. Změna vizuálu se jí však netýká.

Další náhledy nového vizuálu CS kanálů najdete na tomto YouTube profilu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).