Hlavní navigace

Doktorských seriálů není nikdy dost, Prima přichází s Modrým kódem

9. 2. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima
Hlavní roli v seriálové novince Modrý kód z prostředí urgentního příjmu ztvární Sabina Laurinová, pro kterou je to po delší době větší televizní příležitost.

Po boku Sabiny Laurinové se divákům představí charismatický Marek Němec. Laurinová ztvární postavu energické vrchní sestry Mery, Němec vytvoří charismatického doktora Davida. David je trochu asociál, úsporný, co se týče dobré nálady a veselosti, a tady se mi díky několikaměsíčnímu brzkému rannímu vstávání povedlo probouzet se rovnou do jeho postavy, protože v pět ráno nikdo zrovna nehýří optimismem, přibližuje seriálového doktora Němec.

BRAND24

PSALI JSME: Česká televize nabídne sondu do života a práce špičkových lékařů

Modrý kód Prima natáčí od konce loňského srpna 2016, jeho příběhy jsou inspirované skutečnými příběhy pacientů, ale také lékařů a všech pracovníků na urgentním příjmu. Přinášíme divákům moderní drama z akčního prostředí urgentního příjmu. Jde o původní seriál, který na našich obrazovkách ještě nebyl. Nejedná o vztahový seriál v kulisách nemocnice, ale každá epizoda sleduje případy inspirované skutečnými osudy pacientů a zdravotníků, včetně emocí, kterými je toto prostředí nabité, popsal novinku Marek Singer, generální ředitel Prima Group.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).