Hlavní navigace

Do soutěže o sitcom pro TV Barrandov se přihlásilo 38 uchazečů

16. 7. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 7. 2008

Osmatřicet námětů přišlo připravované digitální televizi Barrandov do soutěže na původní český sitcom. Poptávkové řízení vypsal Barrandov 29. června, uzávěrka byla 15. srpna. Vedle námětů televize poptávala také realizaci projektu, který počítá s tím, že sitcom bude vysílaný každý všední den ve večerním čase a bude mít minimálně sto dílů.

BRAND24

Náměty jsou velmi různorodé a jsou situovány například do prostředí vysokoškolské koleje, vesnického fotbalového klubu, psího útulku, maloměstské radnice, supermarketu, seznamovací agentury, soudní síně, rádia vysílajícího „do zdi“, garáže, kde čtyři mladí lidé nacvičují travesty show, soukromé herecké školy nebo maloměstské cukrárny, přiblížil mluvčí Janis Sidovský, který je zároveň ředitelem marketingu a PR televize Barrandov.

Nechybí však ani tradiční a osvědčené prostředí více-generačního rodinného domku, činžovního domu s jeho osobitými nájemníky nebo vojenské základny, dodal. Všechny náměty nyní prostuduje programový ředitel TV Barrandov Přemysl Svora se svým týmem. Výsledek výběrového řízení televize oznámí do 30. srpna. Plnoformátová digitální televize Barrandov plánuje zahájit vysílání 11. ledna 2009.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).