Hlavní navigace

Do SeeJay Radia nastupuje Doktor Buben, někdejší hlas Sexíčku Live Evropy 2

7. 1. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Moderátor vystupující jako Doktor Buben na svých osobních stránkách píše, že aktuálně objíždí se zábavným programem diskotéky a působí i jako občasný průvodce společenskými akcemi.

Tým SeeJay Radia, které je první čistě digitální stanicí s celoplošnou licencí v České republice, posílí moderátor a dýdžej známý pod pseudonymem Doktor Buben. Posluchačům, kteří se orientují v rozhlasové scéně již delší dobu, není toto jméno nutné představovat. Buben byl v minulosti jedním z nejznámějších hlasů Evropy 2. Komerční stanice moderátora angažovala od roku 1998 po dobu několika let, kdy spolu s dalším tehdy populárním hlasem, mimo jiné producentem a dýdžem Luďkem Hrzalem, provázel lechtivým pořadem Sexíček Live.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Dostane SeeJay Radio konkurenci? Zlatka chce začít vysílat digitálně

Buben se stane na SeeJay Radiu členem podobně laděného pořadu jako byl Sexíček, který se jmenuje Píp show!. Formát se bude vysílat v novém vysílacím čase poprvé dnes od 22 hodin (místo čtvrtka). Buben vystřídá jeho dosavadního moderátora Patrika Paška. Ten však z rozhlasové stanice neodchází. Posluchači si ho budou moci nadále naladit v pořadu Sex, drogy, dance a v rubrikách Techzone a DAB mania. SeeJay Radio je součástí digitálních rozhlasových multiplexů (DAB) společností TelekoRTI cz, jeho stream je k dispozici také na internetu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).