Hlavní navigace

Dnes zahajuje letní kino kanálu Prima Max. A zahajuje Padesátkou

23. 6. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: archiv
UVNITŘ VIDEO – Střecha pražského Centra Černý Most bude od dnešního dne každý čtvrtek, vedle parkování, vyhrazena i českým filmovým večerům.

Dnes se zahajuje vysloveně slavnostně a prvním vydáním letního UPC Max kina v podobě snímku Padesátka bude doprovázet Libor Bouček. Za týden, tedy 30. června, můžete zhlédnout výtečný film Domácí péče.

Každé projekci má od 19:30 h předcházet autogramiáda herců a tvůrců aktuálně promítaného filmu, přičemž samotné promítání má začít po 21. hodině. Díky spolupráci FTV Prima se společností CineStar a také nákupním Centrem Černý Most (CČM) bude UPC Max kino zcela zdarma.

K TÉMATU: Prima se snaží podpořit Max. S UPC, CČM a CineStarem pro něj chystají letní kino (uvnitř program)

Prima točí mikrokomediální sérii Jetelín

BRAND24

Letní kino kanálu Max potrvá celé prázdniny (23. 6 – 25. 8.) a návštěvníci tak zhlédnou deset snímků z minulého roku, a na závěr se ještě navíc mohou podílet na výběru toho nejlepšího. Ten poprvé získá ocenění „Max Cena 2015“.

Padesátka (zdroj: CSFD.cz)

  • Režie: Vojtěch Kotek
  • Scénář: Petr Kolečko
  • Kamera: Tomáš Sysel
  • Hudba: Viliam Béreš, Patrik Karpentski
  • Hrají (mj.): Ondřej Pavelka, Marek Taclík, Jakub Prachař, Jiří Mádl, Vojtěch Kotek, Vilma Cibulková
  • Popis: Co se stane na horách, zůstane na horách, a dole ať si dělaj, co chtěj. Opravdovým kořením Krkonoš jsou místní horalové, kteří zde žijí, ať už je sezóna jakákoliv. Lyžařka s jednou nohou, rolbař, jenž na Tři krále nepije, legendární lovec žen ozdobený neplodností, barman se zálibou ve věštění. A také Pavka, nejstarší žijící člen tradiční běžkařské rodiny Bulánů. Vždyť jeho otec zlomil během padesátky hůlku a stejně doběh jedenáctej a svého syna nechal porodit na Sněžce ve vysoké nadmořské výšce, aby se rychleji okysličoval.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).