Hlavní navigace

Dnes startuje Prima Play, nová videotéka skupiny Prima. Jak bude vypadat?

19. 3. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
19. 3. 2012

UVNITŘ NÁHLED Skupina kanálů Prima bude mít od dnešního večera svou vlastní videotéku s názvem Prima Play. Serveru DigiZone.cz to oznámil šéf internetu FTV Prima Pavel Kohout. Vybraní novináři, mezi kterými je i redakce našeho webu, už mají k dispozici přístup do jeho beta verze, a proto se na něho mohou nyní podívat i jeho čtenáři. Prima Play bude fungovat na adrese: http://www.pri­maplay.cz/.

K TÉMATU: Prima: Prima Play by měla být místem s veškerým naším videem

Nový videoportál skupiny Prima, který si zakládá na tom, že přístup ke kompletnímu obsahu bude bez jakýchkoliv poplatků, je dělený na hlavní stránce do několika pomyslných pruhů – dvou vertikálních a v dolní části je jeden horizontální. V prvním je náhled doporučovaného pořadu – v našem případě se jedná o seriál Misfits: Zmetci, kdy nechybí jeho stručný popisek. Ve druhém pak najdou zájemci videa v kategoriích Doporučené, Nejnovější a Nejsledovanější. Sekci Mohlo by vás zajímat najdete v dolní části stránky.

ROZHOVOR: U některých pořadů na Prima Play chceme nabídnout i HD, říká šéf internetu Primy

Divák, který navštíví Prima Play, najde na webu v jeho dolní části také položky Zajímavé odkazy, kategorii Nejdiskutovanější a pětici nejoblíbenějších videí, v nichž je možné najít například Partičku, seriál Cesty domů nebo kulinářské Prostřeno. Po přihlášení si může uživatel vytvořit vlastní playlist. Registrace je jednoduchá, avšak není nutná. Pokud ji ale budete chtít využít, musíte zadat uživatelské jméno, e-mailovou adresu, heslo a potvrzovací kód. Jednoduší možností je použití přihlášení pomocí komunitního portálu Facebook.

ČTĚTE TAKÉ: Videopůjčovna Primy okopíruje vzor od mateřské MTG, službu ViaPlay

BRAND24

Prima Play si zakládá především na jednoduchosti a přehlednosti, takže ani vyhledávání neznamená žádné velké obtíže. Stačí v podstatě, když si vyberete pouze kanál (Prima family, Prima Cool a Prima love), na kterém pořad běžel, a zadáte datum, od kdy do kdy chcete jít nazpět do minulosti. U videí jsou na výběr dvě kvality – nízká a vysoká. Do budoucna se má u vybraných z nich objevit také rozlišení HD. Sledované pořady je dále možné doporučit prostřednictvím stejnojmenného tlačítka pro Facebook nebo Odeslat.

Takhle bude vypadat videotéka Prima Play. (Repro foto: web Prima Play)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).