Hlavní navigace

Divákům se představily nové Televizní noviny TV Nova. Podívejte se

13. 2. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 2. 2011

UVNITŘ VIDEO Dnes v půl osmé večer se divákům představila nová podoba zpravodajství nejsledovanější tuzemské stanice, televize Nova. Televizní noviny, stejně jako sport a počasí, dostaly zcela novou podobu, která zároveň odstartovala další éru zpravodajství tohoto programu. Diváci se od zítřka budou moci setkat také s novými relacemi. Kromě klasických Televizních novin půjde také o Ranní, Polední a Noční Televizní noviny.

VIDEOGALERIE: Promo spoty na nové Televizní noviny TV Nova

Součástí nového zpravodajství se stala například dotyková obrazovka, podobná té, kterou má již ve svém Studiu 6 Česká televize. Využívána by měla být hlavně v Nočních Televizních novinách. Umožní nám předkládat divákům zprávy zábavnějším a interaktivním způsobem, uvedl při této příležitosti ředitel zpravodajství Novy Martin Ondráček. Další novinkou je i takzvaný batoh, který by měl reportérovi umožnit připojení ze kteréhokoliv místa České republiky.

KOMENTÁŘ: To jsou Televizní noviny, nebo tabloid?

Server DigiZone.cz přináší svým čtenářům pro porovnání novou a původní podobu Televizních novin. Ve videogalerii se pak můžete podívat na přehled promo spotů posledních pěti dní, kterými Nova na své zpravodajství lákala.

BRAND24

Poslední Televizní noviny roku 2011 se starým vizuálem – znělka, úvod a část první reportáže.

První Televizní noviny roku 2011 s novým vizuálem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).