Hlavní navigace

Divákům CS Linku končí bezplatný příjem televize Nova

19. 3. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 3. 2007

Divákům satelitní služby CS Link, kteří využívají dekódovací karty od společnosti Gital, v těchto dnech končí bezplatný příjem televize Nova. Po třiceti dnech promo vysílání firma příjem Novy zpoplatnila. Všichni, kdo chtějí Novu nadále sledovat přes CS Link, proto musí přejít na nový tarif Základ. Ten přijde na 200 korun za čtyři měsíce, 500 korun na rok nebo 1 000 korun na tři roky.

První diváci přišli o bezplatný příjem Novy už minulý pátek. Pokud se do té doby nepřeregistrovali na tarif Základ, mohou nadále přes CS Link sledovat pouze čtyři programy České televize a Primu. Pokud si zákazník před zahájením zkušebního vysílání Novy v CS Linku aktivoval příjem základní programové nabídky s programy ČT a Primou na tři roky, může pro příjem Novy zvolit dva postupy: bezplatně vyměnit tuto tříletou smlouvu na roční s tím, že kromě ČT a Primy bude moci sledovat i Novu, nebo doplatí 500 korun a aktivuje tuto nabídku na tři roky.

BRAND24

Všichni zákazníci společnosti Gital, kteří si před 14. únorem, kdy se v CS Linku objevila televize Nova, zaplatili registraci pro příjem českých televizních stanic na neomezenou dobu, mohou přejít na tarif Základ s Novou bez jakéhokoli dalšího poplatku, platnost smlouvy se ale omezí jen na tři roky.

Čtěte také:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).