Hlavní navigace

Divácké zprávy nabídnou videa pouze od publika Primy, televize láká na odměny

24. 10. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – „Jedná se o absolutní novinku, díky které mají diváci skutečně možnost stát se spolutvůrci zpravodajství,“ uvedla PR manažerka Primy Jana Mrákotová.

Televize Prima od pondělí 28. října nasadí poprvé do vysílání programovou novinku nazvanou Divácké zprávy. Na ni už server DigiZone.cz upozorňoval prostřednictvím následující aktuality. Nyní Prima promluvila o chystaném formátu oficiálně. Rozhodli jsme se dát divákům šanci, aby se skutečně aktivně zapojili do tvorby obsahu zpravodajství. Videa od diváků budou tvořit základy jednotlivých reportáží. Naši redaktoři pak reportáž pouze dotvoří. Za diváky budeme vyjíždět, budeme s nimi velmi aktivně spolupracovat, popsala šéfredaktorka zpravodajství Jitka Obzinová.

Tipy C

K TÉMATU: Prima si registruje Koktejl Karla Voříška a Divácké zprávy, Barrandov Vaše kartářky

Prima chce diváky motivovat tím, že jejich nejlepší videa finančně odmění. Jedná se o absolutní novinku, díky které mají diváci skutečně možnost stát se spolutvůrci zpravodajství, upozornila PR manažerka Jana Mrákotová. Divácké zprávy nasadí Prima do bloku, kde se doposud vysílaly Zprávy z Vily. Postup pro natočení videa najdou diváci na www.natocvideo.cz. Stačí si stáhnout do svého mobilu příslušnou aplikaci a natočené video poslat do redakce rovnou z ulice, dodala Mrákotová. Divácké zprávy budou moderovat Monika ZajícováTomáš Kraus.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).