Hlavní navigace

Diváci Moooby TV se mohou zapojit do vysílání

20. 11. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
20. 11. 2009

Slovenský kanál Moooby TV, který je zaměřený především na interaktivní hry a zábavu a nedávno obnovil vysílání na satelitu, tentokrát však na Eurobirdu 9 na pozici 9 st. východně, už nabízí divákům možnost zapojit se do jeho vysílání. Nejprve je nutné, aby se člověk prostřednictvím SMS zaregistroval, pokud tak ještě neučinil, a pak je možné hrát interaktivní hry, popř. využít dalších služeb.

Ne vše však funguje ještě úplně k plné spokojenosti. Jako neaktivní se jeví stále chat, který se nemění – jsou zde stále stejné příspěvky. Moooby TV láká na zapojení do vysílání nejen slovenské diváky, ale např. také Rusy nebo Ukrajince. Pro ně je samozřejmě text v liště přizpůsoben v daném jazyce. Kanál se po celou dobu svého vysílání potýkal s finančními problémy, velkou ranou pro něj byl 1. únor 2006, kdy byl vyřazen z nabídky slovenské pobočky UPC. Proto byl koncem října velkým překvapením jeho návrat na satelit.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).