Hlavní navigace

Discovery Science a Discovery World v satelitní službě UPC Direct česky

24. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
24. 11. 2010

Dokumentární kanály Discovery Science a Discovery World, které jsou součástí nabídky satelitní služby UPC Direct, začaly včera vysílat v češtině. Doposud byly programy dostupné pouze v angličtině a později také v maďarštině. Třetí tematická stanice z této rodiny, kanál Discovery Travel and Living, zůstává v angličtině, protože pro ni neexistuje lokalizace.

ČTĚTE TAKÉ: Kdo je kdo na kabelu a satelitu: programy z rodiny Discovery

Oba programy byly lokalizovány do českého jazyka koncem ledna letošního roku, kdy tuto stopu zařadila konkurenční rumunská služba Digi TV, která působí také na tuzemském trhu. Discovery World uvádí především dokumenty z historie, kultury, příběhy ze skutečného života, vyšetřování a záhady. Stanice nabízí divákům možnost sledovat série o faktech a dokumentární programy. Druhý program se zaměřuje na mladé lidi, zejména na muže, kteří nacházejí inspiraci ve vědě a běžně využívají nejnovější technologie.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).