Hlavní navigace

Discovery HD Showcase od května česky. Doplní ho Animal Planet HD

20. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
20. 4. 2011

Dokumentární programy společnosti Discovery Networks Discovery HD Showcase a Animal Planet HD začnou vysílat příští měsíc v českém jazyce. Serveru DigiZone.cz to prozradil zástupce společnosti, který si nepřál být jmenován. První z kanálů je v tuzemsku již u některých operátorů dostupný, není však lokalizován, druhá stanice bude naprostou novinkou. Čeština bude dostupná u všech pořadů.

ČTĚTE TAKÉ: Discovery spouští nový kanál moderátorce Oprah Winfrey

Přesné datum ještě není v tuto chvíli stanoveno. 15. květen, který tedy byl jedním z webů prezentován, je prozatím pouze spekulací. Společnost Discovery Networks chce oba programy uvést na tuzemský trh v lokalizaci naráz. Kromě češtiny by měla být dostupná také například maďarština. Audio stopy nebudou klasické, tedy stereo, ale Dolby Digital 5.1, majitelé domácích kin si tak budou moci dokumenty vychutnat s prostorovým zvukem.

Tipy C

Z ARCHIVU: Discovery HD skončilo, odstartovalo Discovery HD Showcase

Discovery HD Showcase nabízí to nejlepší napříč všemi programy Discovery Networks. Všechny pořady jsou vysílány v rozlišení 1080i. Program odstartovat v roce 2005, tehdy ještě pod původním názvem Discovery HD, loni došlo k jeho přeměně do současné podoby. Program je k dispozici 24 hodin denně. Animal Planet HD byl spuštěn v září 2007 a nabízí divákům pohled do života zvířat a živočichů. Jeho konkurenty jsou například stanice Nat Geo Wild a Viasat Nature.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).