Hlavní navigace

Discovery HD s novou grafikou

15. 7. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 7. 2009

GRAFIKA UVNITŘ Přesně podle plánu prošel dnes dokumentární kanál Discovery HD kompletní inovací grafického vizuálu. Nové zpracování má nejen logo, ale i znělky a zvukový podkres. Dříve bylo možné najít logo v pravém horním rohu, nyní se přesunulo do levého a grafika působí celkově mladistvějším dojmem. Discovery HD je v České republice součástí satelitní platformy Skylink.

K TÉMATU: Discovery chystá pro své diváky řadu novinek včetně grafiky

V letošním roce se mohou diváci těšit také na více premiér. Kanál se zaměří především na žánry, jako je cestování, svět a kultury, věda, přírodopis, život v přírodě či životní styl. Nový vzhled zahrnující znělky, předěly a nové logo doplňuje programovou nabídku, která je cílena na mužské publikum. V minulých dnech prošly změnou vizuálu stanice Discovery Channel Hungary a Discovery Travel&Living. Původní grafiku už v tuto chvíli využívá pouze Discovery Channel Central Europe.

BRAND24


Nové logo v programu Discovery HD. Foto: autor.


Grafický vizuál Discovery HD pro rok 2009. Foto: autor.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).