Hlavní navigace

DigiZone.cz vyhlašuje fotosoutěž z výměny antény na vysílači Praděd

25. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
25. 8. 2010

PODMÍNKY UVNITŘ Server DigiZone.cz ve spolupráci s Českými Radiokomunikacemi vyhlašují soutěž o nejlepší fotografie a videa z výměny anténního systému na vysílači Praděd, ke které dojde příští pondělí 30. srpna 2010. Soutěž proběhne ve třech kategoriích: nejlepší jednotlivá fotografie, nejlepší soubor fotografií a nejlepší video. Vítězové všech tří kategorií obdrží výpravnou publikaci Vysílací věže od vydavatelství freytag & berndt.

PODMÍNKY FOTOSOUTĚŽE: Vyfoťte nebo natočte výměnu antény vysílače na Pradědu a vyhrajte knihu!

BRAND24

Soutěžní fotografie a odkazy na krátká videa lze zasílat do 10. září 2010 na adresu soutez@digizo­ne.cz. Podrobná pravidla soutěže naleznete zde. Přístup k vysílači Praděd bude během výměny antény, kterou provede speciální dvourotorový vrtulník Kamov Ka-32, omezen. Výměna by měla být zahájena v pondělí 30. srpna 2010 okolo 8.00 hod. Pro začátek akce budou stěžejní povětrnostní podmínky a rozhodnutí pilota vrtulníku. Přístupová cesta na vrchol Pradědu bude pro automobily uzavřena cca 800 metrů pod vysílačem, dalších 300 metrů bude zpřístupněno pouze pěším, přiblížila mluvčí Českých Radiokomunikací Marie Fianová.

Pokud by povětrnostní podmínky neumožnily provést výměnu antény na Pradědu v pondělí 30. srpna, vrtulník bude k dispozici ještě následující den. V případě, že by se počasí nezlepšilo, by České Radiokomunikace musely hledat nějaký jiný náhradní termín. Zároveň by se i posunula uzávěrka soutěže o nejlepší fotografie a videa z této výměny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).